Eugenia González La Rosa 

és professora de teatre 


Eugenia González La Rosa
Sóc actriu i professora de teatre. Fa més de vint anys que ensenyo a fer teatre a joves i adults.  I m'agrada molt la meva feina! Aquest estiu et proposo dos cursos, un a Torredembarra i l'altre a Reus. Farem classe de forma intensiva de dilluns a divendres i dissabte presentarem una representació en públic. Serà molt emocionant!

Les meves classes són pràctiques, dinàmiques i participatives. I també divertides, per que l'objectiu és gaudir de la classe. Experimentaràs de forma pràctica què vol dir fer teatre i crearem un espectacle que presentarem en públic. Cos, veu, improvisació, joc teatral, màscara, text...
Tindràs a la teva disposició un espai segur en el que connectar amb la teva creativitat i conèixer gent amb interessos comuns. Ganes de teatre? Aquí tens el teu espai. 

Truca'm o escriu un mail, estic a la teva disposició.

I aquí tens dos cursos més, a El Catllar i Granollers

1 i 2 de juliol a El Catllar

El grup de teatre L'Enramada de El Catllar està d'aniversari i per a celebrar-ho ha organitzat aquest curs intensiu de cap de setmana. Vine a gaudir del teatre en un curs pràctic sobre Interpretació i improvisació.

Per inscripcions, contactar amb l'Enramada

lenramada@gmail.com

Del 3 al 7 de juliol a Granollers

La bona relació amb Arsènic, l'escola de teatre de Granollers continua! Del 3 al 7 de juliol us oferim, en horari de matí, un curs intensiu de Composició de Personatge. Pràctic, útil i divertit. Dóna-li marxa al teu estiu amb formació de qualitat.

Per inscripcions, contactar amb Arsènic

93 870 94 65 arsenic.espaidecreacio@gmail.com

Entrevista al Diari de Tarragona :

I, al setembre, tornem amb els cursos regulars


Using Format