Sóc actriu i professora de teatre. Fa més de vint anys que ensenyo a fer teatre a joves i adults.  I m'agrada molt la meva feina! 

Les meves classes són pràctiques, dinàmiques i participatives. I també divertides...l'objectiu és gaudir de la classe!  Experimentaràs de forma pràctica què vol dir fer teatre i crearem espectacles que presentarem en públic. Cos, veu, improvisació, joc teatral, text...
Tindràs a la teva disposició un espai segur en el que connectar amb la teva creativitat i conèixer gent amb interessos comuns. Ganes de teatre? Aquí tens el teu espai. 

I també cursos intensius de cap de setmana: 

Tastet Teatral, Veu i Comunicació, 

Màscara i Humor, Improvisació...Informa't!

Entrevista al Diari de Tarragona :

Eugenia González La Rosa

Eugenia González La Rosa és actriu, professora de teatre, directora i dramaturga.

Formada a l'Aula de Teatre de Lleida i a l'Institut del Teatre de Barcelona, després de llicenciar-se en Art Dramàtic inicia estudis a França, Bèlgica i Itàlia amb mestres com ara Carlo Boso.

Ensenya interpretació a joves i adults, a nivell amateur i professional, des de fa més de 20 anys. Ha treballat amb desenes de grups de teatre amateur  i també col.labora habitualment amb la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya. Ha impartit classes en escoles com ara El Timbal, Porta4, Eòlia, Aula de Teatre de Lleida i un llarg etcètera. També ha treballat com a professora a l'Institut del Teatre (centres de Barcelona i Terrassa) i a la Universitat de Lleida.

És una docent vocacional amb una llarga trajectória. Les seves classes són pràctiques i d'una gran qualitat i en elles fomenta la creativitat dels alumnes tot donant-los-hi eines pràctiques i proposant reptes estimulants. La docència és una part fonamental dins de la seva carrera artística.

Contacte i Inscripcions:

Eugenia González La Rosa 627 00 87 73 [email protected]

Cursos, tallers i intensius durant el curs 2017-18 

  • NOVA EDICIÓ del Curs de Contacontes. 17 de març 2018 a Tarragona. Inscripcions obertes. Info i inscripcions al 627 00 87 73 (Eugenia)
  • Curs Intensiu d'Interpretació. 15 d'abril a Amposta. 
  • Curs Intensiu de Contacontes a Reus. 24 de febrer 2018. Curs finalitzat.
  • Curs Intensiu de Commedia dell'Arte. 3 i 4 de febrer a l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta. Curs finalitzat.
  • Curs de Teatre a Tarragona. Dimecres 19h-21h. Setembre 2017- juny 2018. Inscripcions tancades
  • Curs de Teatre a Reus. Dimarts de 19h-21h. Gener-juny 2018. Inscripcions tancades
  • Curs de Teatre a Torredembarra. Dilluns de 19h a 21h. Inscripcions tancades.
  • Classes particulars de Veu, Interpretació i Producció per a actors i companyies. Durant tot el 2018, informació i inscripcions al 627 00 87 73 (Eugenia)
  • Curs de Veu i Comunicació a la COT de Tarragona. Novembre 2017. Curs finalitzat.
  • Taller de Commedia dell'Arte a L'Aula de Teatre de Lleida. Set-des 2017. Curs finalitzat.
Using Format