GANES DE TEATRE?

APUNTA'T ALS CURSOS D'ESTIU! 

Cursos d'estiu...tota una experiència!

Sóc actriu i professora de teatre. Fa més de vint anys que ensenyo a fer teatre a joves i adults. I m'agrada molt la meva feina!

Aquest estiu t' ofereixo un curs de teatre que serà tota una experiència. Cursos intensius i pràctics, d'allò més divertits i que plantegen un gran repte: muntar un espectacle en una setmana! Aquest curs, que fa més de 20 anys que imparteixo cada estiu, té una estructura clara que et guiarà de forma senzilla i assequible per totes les etapes de creació d'un espectacle.  El curs està adreçat  a persones amb o sense experiència prèvia i l'atenció és personalitzada. Si les ganes de teatre et poden, et proposo unes classes pràctiques i divertides on podràs practicar què vol dir fer teatre, treballar en grup i trobar-te davant del públic durant la  representació final. I tastar l'èxit i els aplaudiments!

Tindràs a la teva disposició un espai segur en el que connectar amb la teva creativitat i conèixer gent amb interessos comuns. Ganes de teatre? Aquí tens el teu espai. 

I AL SETEMBRE...

TORNEN LES CLASSES REGULARS!!

Sóc actriu i professora de teatre. Fa més de vint anys que ensenyo a fer teatre a joves i adults.  I m'agrada molt la meva feina! 


Les meves classes són pràctiques, dinàmiques i participatives. I també divertides...l'objectiu és gaudir de la classe!  Experimentaràs de forma pràctica què vol dir fer teatre i crearem espectacles que presentarem en públic. Cos, veu, improvisació, joc teatral, text...


Tindràs a la teva disposició un espai segur en el que connectar amb la teva creativitat i conèixer gent amb interessos comuns. Ganes de teatre? Aquí tens el teu espai. 

I D'OCTUBRE A JUNY...

CURSOS INTENSIUS DE CAP DE SETMANA!

Entrevista al Diari de Tarragona :

Eugenia González La Rosa

Eugenia González La Rosa és actriu, professora de teatre, directora i dramaturga.

Formada a l'Aula de Teatre de Lleida i a l'Institut del Teatre de Barcelona, després de llicenciar-se en Art Dramàtic inicia estudis a França, Bèlgica i Itàlia amb mestres com ara Carlo Boso.

Ensenya interpretació a joves i adults, a nivell amateur i professional, des de fa més de 20 anys. Ha treballat amb desenes de grups de teatre amateur  i també col.labora habitualment amb la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya. Ha impartit classes en escoles com ara El Timbal, Porta4, Eòlia, Aula de Teatre de Lleida i un llarg etcètera. També ha treballat com a professora a l'Institut del Teatre (centres de Barcelona i Terrassa) i a la Universitat de Lleida.

És una docent vocacional amb una llarga trajectòria. Les seves classes són pràctiques i d'una gran qualitat i en elles fomenta la creativitat dels alumnes tot donant-los-hi eines pràctiques i proposant reptes estimulants. La docència és una part fonamental dins de la seva carrera artística.

Contacte i Inscripcions:

Eugenia González La Rosa 627 00 87 73 [email protected]

Cursos, tallers i intensius durant el curs 2017-18 

 • CURSOS INTENSIUS D'ESTIU. Del 2 al 14 de juliol a Reus I Tarragona. Vegeu detall més a dalt. Informació i inscripcions al 627 00 87 73 (Eugenia)
 • Curs intensiu de Teatre de Màscares. 27 de maig a El Vendrell. Curs finalitzat
 • Curs intensiu de Teatre de Màscares. 12 de maig a Reus. Curs finalitzat.
 • Curs intensiu d'interpretació. 15 d'abril a Tivenys. Curs finalitzat.
 • NOVA EDICIÓ del Curs de Contacontes. 17 de març 2018 a Tarragona. Curs finalitzat
 • Curs de Commedia dell'Arte. 3-4 febrer a l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta. Finalitzat
 • Curs de Teatre a Tarragona. Dimecres 19h-21h. Setembre-juny 2018. Inscripcions tancades
 • Curs de Teatre a Reus. Dimarts de 19h-21h. Gener-juny 2018. Inscripcions tancades
 • Curs de Teatre a Torredembarra. Dilluns de 19h a 21h. Inscripcions tancades.
 • Classes particulars de Veu, Interpretació i Producció per a actors i companyies.  Informació i inscripcions al 627 00 87 73 (Eugenia)
 • Curs de Veu i Comunicació a la COT de Tarragona. Novembre 2017. Curs finalitzat.
 • Taller de Commedia dell'Arte a L'Aula de Teatre de Lleida. Set-des 2017. Curs finalitzat.
Using Format